/COVID-19-TILTAK
Norsk Industri med samarbeidspartnere følger myndihetenes forskrifter og tiltak for smittevern for arrangement.
Vi og våre leverandører baserer oss på disse hovedprinsippene:
God hygiene - God avstand - Redusert kontakthyppighet.
Alle medvirkende er selvfølgelig friske og symptomfrie, det samme forventes av våre gjester.
Ankomst og registrering.
Vi planlegger for følgende tiltak:
-
God personlig informasjon før og under arrangementet.
-
Informasjon om smitteverntiltak gjennom merking og plakater.
-
Avstandskontroll under registrering og tidlig innslipp i salen.
-
Håndspritstasjoner før og etter registreringspunkt for alle.
Konferansegjennomføring.
-
Antallsbegrensning. Foreløpig maksimalt 200 påmeldte konferansedeltakere
-
Fast merket plass i konferanselokalet, plassanvisning på ditt navneskilt
-
1 meters avstand i lokalene. Hyppige pauser og lufting av lokalet.
-
Håndsprit er tilgjengelig på vei inn i lokalene, og inne i lokalene.
Mat og drikke
-
Servering under konferansen vil foregå med overholdelse av de gjeldende smitteverntiltak.
-
Ved behov køordnere og merking i gulv med 1-meters markører.
-
Pausemat vil være porsjonsinnpakket og serveres i møterommet.
-
Alle aktuelle berøringsflater vil vaskes hyppig.
-
Lunsj vil være porsjonsforeberedt og serveres ved bordene i restauranten.
-
Håndsprit tilgjengelig på utvalgte plasser i lokalene.
-
Kontaktflater og bord rengjøres mellom hver gjestegruppe.
-
Antallsbegrensning og avstandskontroll til middagsarrangement.
-
Middagslokalet benyttes til bar etter middag.
Alt medvirkende personell er drillet i smittevern og godt kjent med arrangementets beredskapsplan.
Les ellers mer om hvordan Scandic Hotels
tilrettelegger for trygge opphold og gjennomføring på deres hoteller ved å klikke her