top of page

Ønsker deg velkommen til Bodø og 10 års jubileum

Den 27. og 28. september har Bodø og Nordland fylkeskommune igjen gleden av i å arrangere Industrikonferansen Industri 2022, sammen med Norsk Industri og flere av de store organisasjonene i Norge som LO og NHO, forteller Tomas Norvoll, Fylkesrådsleder i Nordland fylkeskommune.

Foto: Thor-Wiggo Skille

Programarbeidet er allerede i sluttfasen og vi kan love mange spennende tema for vår konferanse i september. I 2022 er det hele 10 år siden vi startet samarbeide om industrikonferansen her i Bodø. Dette er selvsagt noe som vi på behørig måte skal markere sier, fylkesrådsleder Tomas Norvoll.


-Samarbeidet mellom Nordland Fylkeskommune, Norsk Industri, LO og NHO sammen med alle de andre gode medarrangørene har vært fantastisk. Konferansen har nå blitt en viktig møteplass for den kraftkrevende industrien i Norge. I år vil det bli kamp om de 250 konferanseplassene som er taket for året konferanse. Om du skal sikre deg en plass til høstens store begivenhet i Bodø, bør du melde deg på nå forteller prosjektleder Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

bottom of page