Industri 2020 blir heldigitalt

Årets konferanse Industri 2020 blir avviklet som en digital konferanse, sier prosjektleder Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

De siste ukene har som kjent smittetallene økt både i Norge, Norden og mange europeiske land. Regjeringen skjerpet den 3 november antall deltagere som var lov å ha på en konferanse fra 200 til 50. Dette førte til at vi ikke kunne gjennomføre som planlagt.

- Programrådet for Industri 2020 har derfor bestemt at vi en avlyser den fysiske delen av konferansen, som skulle gjennomføres den 16. og 17. november, men vil arrangere en digital konferanse den15. og 16. desember.. Selv om mange hadde gledet seg til å treffe nye og gamle kollegaer i Bodø, må vi nå se på dette mulighet til å skape en ny digital møteplass som er den nye normalen, forteller Jo Eirik Frøise prosjektleder for Industri 2020


Foto: Tone Buene

Å være en av næringens viktigste møteplass forplikter oss som arrangører,

- Hensynet til helse vil alltid gå foran. En digital konferanse vil være en erstatning i år, vi vil satse på å få et program som dekker mange områder innen vår næringer sier Frøise.

- Vi kommer selvfølgelig til å jobbe mot et enda bedre arrangement og den 28. og 29 september i 2021. Pandemien har i år satt en stopper for både konferansedeltagere og utstillere som har gledet seg til å treffes på Bodø. Men jeg vet at dere har forståelse for dette og håper mange vil også slutte opp den digitale konferansen i desember, avslutter Frøise.

Praktiske konsekvenser

Dette gir også praktisk konsekvenser for de som allerede er påmeldt. Vi har kansellert alle hotellrom uten kostnader for deltageren. Alle påmeldte får også automatisk plass på den digitale konferansen til samme pris som alle andre kr 1180,- på mva. og avgifter. De som har fått faktura og ikke betalt denne vil få en kredtnota på dette fra vår utmerkede samarbeidspartner Fjell & Fjord Konferanser.

Program for den digitale konferansen er nå oppdatert på nettsidene.

/ Nedtelling til konferansen