Industrielt toppmøte

- Programmet til Industri 2021 i Bodø begynner nå å bli klart, og vi ønsker å samle over 250 deltagere, sier prosjektleder for Industri 2021 Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.


På Industri 2021 møter du Ole Erik Almlid fra NHO, Stein Lier-Hansen fra Norsk Industri og Frode Alfheim fra Industri Energi.


Ole Erik Almlid
Ole Erik Almlid


Når det nærmer seg vår og sommer begynner vi å snakke om høstens vakreste eventyr for norsk industri, sier prosjektleder Frøise. Ambisjonene er tydeligvis høye i år også - når Industri 2021 går av stabelen 28. og 29. september ønsker vi å samle over 250 deltagere.


- Dette høres ut som en velbrukt klisje – men dette skal bli den mest kompakte og beste konferansen vi har gjennomført. Vi har nå fått bekreftet at alle lederne av deltagende organisasjoner stiller opp og vil belyse de utfordringene som industrien står overfor. Vi kan helt klart kalle dette et industrielt toppmøte med noen av de viktigste aktørene som er med å påvirke rammevilkårene til industrien, sier en fornøyd Frøise.


- Kontakter dannes ofte i uformelle sammenkomster, og konferanser er ofte stedet hvor du har mulighet til å pleie gode kontakter eller skape nye. I år vil vi også ha med tradisjonelt treretters festmiddag og lokal underholdning av høy kvalitet, som gir deg mulighet for sosialt påfyll. God mat, god drikke og spennende underholdning vil kjennetegne konferansen, avslutter en engasjert prosjektleder.