Konferanse på Quality Hotel Ramsalt i september

Industri 2022 den 27. og 28. september går av stabelen i Bodøs nye storstue Quality Hotel Ramsalt. Vi som arrangører satte stor pris på hotellet og de lokalene som vi i fjor hadde her – derfor også er dette stedet for vår konferanse i september i år.


Foto: Nordic Choice Hotels

I mai 2021 åpnet Quality Hotel Ramsalt i det nye området Ramsalt ved Bodø sentrums bypromenade.Ramsalt er navnet på Bodøs nye bydel, og det ligger på havnepromenaden i sentrum. Området utvikles til en ny og levende bydel med alt av fasiliteter og servicetilbud. Her er du rett ved jernbanestasjonen og hurtigrutekaia, i tillegg til at du har kort avstand til internasjonal kommunikasjon.


Middag eller drink med utsikt over havet

I hotellets restaurant Brasserie er det en sesongbasert meny, og her kombineres franske brasserietradisjoner med nordiske råvarer. Restaurantens filosofi bygger på ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av.

Hotellet har også en bar hvor du kan ta det rolig med god drikke og avslappende utsikt over vannet.


Konferanse med stor kapasitet

Dette er stedet å komme til om du skal arrangere kurs eller konferanse i Bodø. Hotellet har kapasitet til å ta imot opptil 700 personer på konferanse. Storsalen på 465 kvadratmeter har en fantastisk sjøutsikt som alltid gir dere noe å prate om under minglingen. Storsalen kan også deles inn i tre like rom på omtrent 155 kvadratmeter.

Recent Posts

See All