Kraftsituasjonen for industrien programmet i september


Programmet til Industri 2022 i Bodø begynner nå å bli klart, og vi ønsker å samle over 250 deltagere, sier prosjektleder for Industri 2022 Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

Et naturlig tema for konferansen i år er kraftsituasjonen for industrien. I en av sesjonene den 27. september treffer du de foredragsholderne som kanskje kan gi deg noen av de svarene du letere ettter. Disse er Kjetil Lund, Vassdrags- og energidirektør, Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE), Bjørn Holsen, direktør for forretningsutvikling og Statkraft Hilde Tonne, konsernsjef, Statnett


- Dette høres ut som en velbrukt klisje – men dette skal bli den mest kompakte og beste konferansen vi har gjennomført. Vi har nå fått bekreftet at flere ledere i industrien stiller opp og vil belyse de utfordringene som industrien står overfor. Vi kan helt klart kalle dette et industrielt toppmøte med noen av de viktigste aktørene som er med å påvirke rammevilkårene til industrien, sier en fornøyd Jo Eirik Frøise, prosjektleder av konferansen.

- Kontakter dannes ofte i uformelle sammenkomster, og konferanser er ofte stedet hvor du har mulighet til å pleie gode kontakter eller skape nye. I år med et flott 10 års jubileum vil vi også ha med oss treretters festmiddag og lokal underholdning av høy kvalitet, som gir deg mulighet for sosialt påfyll. God mat, god drikke og spennende underholdning vil kjennetegne konferansen, avslutter en engasjert prosjektleder.