Nyhet: Ønsker deg velkommen til Bodø

Den 16. og 17 november har Bodø og Nordland fylkeskommune igjen gleden av å arrangere Industrikonferansen Industri 2020, sammen med flere av de store organisasjonene i Norge som LO, Norsk Industri og NHO, forteller Tomas Norvoll, Fylkesrådsleder, Nordland fylkeskommune

Foto : Thor-Wiggo Skille

I år er det særdeles viktig å sette fokus på rammevilkårene til industrien både nasjonalt og regionalt. Med fall i oljeprisene og Covid-19 pandemien har industrien hatt et tøft år med oppsigelse og permitteringer, det er derfor svært viktig å møtes fysisk for å kunne knytte kontakter og få faglig oppdatering. Vi ser fra til å treffe mange industriledere i Bodø i november fortsetter fylkesrådsleder Tomas Norvoll Nordland fylkeskommune.

-Med et spennende program som nå er klart vil det være flere innholdsrike dager i Bodø. I år har vi også satt stort fokus på i å vareta de smittevernreglene som myndighetene har fastlagt. I år vil det bli kamp om de 250 konferanseplassene som er taket for året konferanse. Om du skal sikre deg en plass til høstens store begivenhet i Bodø, bør du melde deg på nå. forteller prosjektleder Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

/ Nedtelling til konferansen