top of page

Ønsker deg velkommen til Bodø

Den 28. og 29. september har Bodø og Nordland fylkeskommune igjen gleden av å arrangere Industrikonferansen Industri 2021, sammen med flere av de store organisasjonene i Norge som LO, Norsk Industri og NHO, forteller Tomas Norvoll, Fylkesrådsleder i Nordland fylkeskommune.


Foto: Thor-Wiggo Skille
Foto: Thor-Wiggo Skille

I år er det særdeles viktig å sette fokus på rammevilkårene til industrien både nasjonalt og regionalt. Under Covid-19 pandemien har industrien hatt et tøft år med oppsigelse og permitteringer. Det er derfor svært viktig å møtes fysisk for å kunne knytte kontakter og få faglig oppdatering. Vi ser fram til å treffe mange industriledere i Bodø i september fortsetter Norvoll,-Med et spennende program som nå er klart vil det være flere innholdsrike dager i Bodø. I år har vi også satt stort fokus på å ivareta de smittevernreglene som myndighetene har fastlagt. I år vil det bli kamp om de 250 konferanseplassene som er taket for året konferanse.

Om du skal sikre deg en plass til høstens store begivenhet i Bodø, bør du melde deg på nå forteller prosjektleder Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

bottom of page