Nytt hotell

Industri 2021 den 28. og 29. september går av stabelen i Bodøs nye storstue Quality Hotel Ramsalt. Vi som arrangører gleder oss til å ta i bruk et flott nytt hotell på vår konferanse i september.

Foto: Nordic Choice Hotels
Foto: Nordic Choice Hotels

I mai 2021 åpner Quality Hotel Ramsalt i det nye området Ramsalt ved Bodø sentrums bypromenade. Hotellet vil ha restaurant på kaikanten, 14 etasjer, 250 rom, bar, treningsrom og konferansefasiliteter.


Ramsalt er navnet på Bodøs nye bydel, og det ligger på havnepromenaden i sentrum. Området utvikles til en ny og levende bydel med alt av fasiliteter og servicetilbud. Her er du rett ved jernbanestasjonen og hurtigrutekaia, i tillegg til at du har kort avstand til internasjonal kommunikasjon.


Middag eller drink med utrolig utsikt over havet

I hotellets restaurant Brasserie X er det en sesongbasert meny, og her kombineres franske brasserietradisjoner med nordiske råvarer. Restaurantens filosofi bygger på ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Brasserie X ligger vakkert til på kaikanten.

Hotellet har også en bar – Bar X. Her kan du ta det rolig med god drikke og avslappende utsikt over vannet.


Konferanseanlegg med stor kapasitet

Dette er stedet å komme til om du skal arrangere kurs eller konferanse i Bodø. Hotellet har kapasitet til å ta imot opptil 700 personer på konferanse. Storsalen på 465 kvadratmeter har en fantastisk sjøutsikt som alltid gir dere noe å prate om under minglingen. Storsalen kan også deles inn i tre like rom på omtrent 155 kvadratmeter.